BARISAN PEMUDA UMNO LARUT

BARISAN PEMUDA UMNO LARUT

Rabu, 22 September 2010

Pemuda Batu 85

1. baru sebentar tadi saya menerima panggilan dari seorang ahli pemuda cawangan sdr khairul .
2. Bertanyakan mengenai permohonan lampu untuk gelanggang sepak takraw mereka .
3. awal tahun lalu saya pernah sekali mewakili mereka mengahantar surat permohonan kepada adun dan ahli parlimen mengenai permohonan ini.
4. saya amat berharap agar mereka diberi perhatian yang sewajarnya .
5. sudah tentu harapan mereka ini tinggi .
6. walaubagaimana pun , kita tidak boleh menyalahkan wakil rakyat dalam hal ini . sepertimana yang semua ketahui bahawa dalam tahun ini , masih banyak projek luar bandar yang belum dapat dijalankan.
7. senario ini adalah lumrah apabila sampai ke penghujung Rancangan Malaysia ( RMK )
8. Pemuda batu 85 harap bersabar . YBM ADUN telah dimaklumkan sebentar tadi dan saya percaya YBM Dato Seri akan segera mengambil tindakan .


YB ADUN Kubu Gajah telah Bertemu Pemuda Sg Dendang

1 Petang tadi YBM telah bertemu dengan pemuda dan ahli cawangan Bt 85
2. Terima kasih atas keprihatinan YBM Dato Seri untuk mendengar keluhan dan harapan mereka
3. bagi pihak pemuda bahagian , kami merakamkan juga jutaan terima kasih . Mudah2an kita dapat menyelesaikan sebarang masalah secara bersama dan penuh rasa tgjwb kepada parti .
Ada rezeki tak kemana , kalau tidak , bersyukurlah dengan apa yang mampu kita perolehi.

1 ulasan:


  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    BalasPadam